مجمع معلمان مدارس اوگاندا با همکاری رایزنی فرهنگی ایران در کامپالا، گارگاه دانشافزایی «جایگاه آموزش، علم، تعلیم و تعلم، تربیت و توسعه در اسلام با ارائه مدل جمهوری اسلامی ایران» ویژه 45 تن از مدیران، معلمان و دانشآموزان مدارس این کشور برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در این کارگاه آموزشی که در مدرسه امین الرعایا بووِنگه شهرستان جینجا برگزار شد، توانمندىهای یک معلم در بهره گیری از روشهاى نوين تدريس مانند استفاده از وسايل كمك آموزشى، مشاركت دانشآموزان در تدريس، شروع كلاس با طرح سوال درباره موضوع درس و ايجاد روحيه پرسشگرى در دانشآموزان، شيوههاى ارزيابى دانشآموزان، انجام تحقيق در زمينه موضوع خاصی توسط دانشآموزان و بهره مندی از فناوریهای نوین در تعلیم و تربیت مبتنی بر فرهنگ و معارف اسلامی تبیین و تشریح شد.
قاسم عبدالسلام کیتامی ریکه کیتیمبو، رییس مجمع مدارس اسلامی اوگاندا ضمن تشکر از فعالیتهای آموزشی و علمی جمهوری اسلامی ایران در اوگاندا بر لزوم ارتقای سطح دانش معلمان مدارس این کشور تأکید کرد.
وی گفت: معلمان تنها به کتاب درسی اکتفا نکنند، بلکه دانشآموزان را به انجام مستمر امور تحقیقاتی و فعالیتهای علمی تشویق کنند. سازنده ترین شكل تعلیم و تربیت، نوع آميخته با تدين، اخلاق مداری و حكمت است.
محمدرضا قزلسفلی، رایزن فرهنگی کشورمان در مراسم افتتاحیه اين کارگاه با تأکید بر اهمیت علوم پایه، تکنولوژی و ریاضیات در مدارس گفت: امید است با برگزاری این کارگاه آموزشی، معلمان شركت كننده از برنامههای آموزنده آن بهره مند شده و سر منشاء تحولات بزرگی در جامعه اوگاندا شوند.
ایوب رجب، معلم مدرسه امام حسن(ع) اوگاندا اظهار داشت: اسلام دين پويا و تحول بوده و همواره از مسلمانان میخواهد تا در جامعه فعال باشند.
در بخش پایانی این کارگاه آموزشی، شركتكنندگان ضمن تأکید بر اهمیت و ضرورت برگزاری کارگاههای دانشافزایی و تقاضای تکرار آن، پيشرفتهای جمهوری اسلامی ايران را متعلق به همه جهان اسلام دانسته، ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و دکتر محسن فخریزاده، دانشمند پدافند هستهای، تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورها را محکوم کردند.

انتهای پیام/ص